Meteen naar de inhoud

Meubelopslag voor korte of
lange tijd in Nijmegen

Wanneer u uw meubels op wilt slaan, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing, dan kan dat bij Arts en Zn. Wij beschikken over een grote opslagloods waar uw inboedel in containers wordt bewaard. Deze zijn vochtvrij en worden verwarmd opgeslagen in een brand- en inbraakbeveiligde ruimte. 

Wilt u uw piano of kostbare antiek verhuizen? Wij bieden verschillende soorten speciaal vervoer. Ook voor verhuizingen van of naar woningen op hogere etages hebben wij het juiste materiaal in huis. 
Lees hieronder meer over de mogelijkheden van meubelopslag en speciaal vervoer.

Verschillende maten containers

Wanneer u bij ons meubels opslaat, betaalt u alleen voor de ruimte die u benut. U kunt kiezen uit containers met een inhoud van 4 of 8 m³. Mocht u meer ruimte nodig hebben, dan krijgt u meer containers.

Elektrische heftruck

Al uw opgeslagen meubels zijn bij ons in goede handen. Zo gebruiken wij voor het interne transport een elektrische heftruck om stank of aanslag van uitlaatgassen in de loods te voorkomen.

Speciaal vervoer van piano tot antiek

Bij Arts en Zn beschikken wij over de modernste hulpmiddelen om uw piano, vleugel of antiek te vervoeren. Sommige voorwerpen vragen nu eenmaal om een gedegen en specialistische aanpak.

Call Now Button