Meteen naar de inhoud

Zorgeloos verhuizen met de experts

uit Nijmegen

Verhuizen met het ervaren team van Arts en Zoon betekent dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wij brengen veilig en vakkundig al uw bezittingen naar het nieuwe adres. Kunt u daarnaast nog wat extra hulp gebruiken, bijvoorbeeld met inpakken of het (de)monteren van meubels? Lees dan hier meer over de services die wij bieden om het u nog gemakkelijker te maken.

Profiteer van onze inpakservice

Als u zelf al uw bezittingen inpakt, dan zorgen wij er ruim voor de verhuisdatum voor dat u van ons dozen en inpakpapier krijgt. Heeft u geen tijd om zelf in te pakken of vindt u het veel werk? Dan kunt u gebruikmaken van onze inpakservice. Wij bespreken uw wensen en zorgen ervoor dat al uw spullen zorgvuldig ingepakt worden.

(De)montage van uw meubels

Als u verhuisd bent, wilt u graag zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe woning met alle meubels op de plek naar wens. Wij kunnen u helpen met het (de)monteren van uw meubels zodat u aan het einde van de verhuisdag meteen kunt beginnen met inrichten. Denk daarbij aan bedden, kasten, maar ook antieke meubelstukken. Wij halen ze voor u uit elkaar en monteren ze weer.

Besparen op verhuiskosten

Overweegt u hulp bij uw verhuizing nodig te hebben, maar ervaart u dat de kosten van een complete verhuizing te hoog zijn? In dat geval kunt u ervoor kiezen zelf de kleine dozen en spullen te verhuizen, terwijl u de moeilijke en zware klussen aan onze vakmensen overlaat. Ons verhuisteam staat klaar om u te assisteren bij het zware werk, en dit alles terwijl u geld bespaart op de verhuiskosten

Verhuiswagen met lift en bloemen op de voorgrond

Seniorenverhuizingen

Vindt u uw huis te groot geworden nu uw kinderen het huis uit zijn? Gaat het trappenlopen u moeilijker af? Of wilt u dicht(er) bij uw kinderen wonen? Laat de verhuizing dan aan ons over. Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij regelen uw verhuizing probleemloos.

Verpakking voor elke verhuizing

Verhuizen zonder u druk te maken over of uw spullen wel goed overkomen naar uw nieuwe woning?
Bij Arts en Zn. Verhuisbedrijf maken we gebruik van verschillende verpakkingsoplossingen zoals:

Stevige verhuisdozen
Plakband en een plakapparaat
Inpakpapier voor het zorgvuldig verpakken van glaswerk en serviesgoed
Garderobeboxen voor uw hangkleding
Matrashoezen
Bankstel- en fauteuilhoezen
Schilderijboxen
TV-hoezen
Piano- en vleugelhoezen
Veel verhuisdekens
Inloopmatten

Een perfecte verhuizing

Ons verhuisteam doet er alles aan om uw verhuizing zo perfect mogelijk uit te voeren. Wij zijn ervan overtuigd dat wij u een rustige, maar vlotte en vakkundig uitgevoerde verhuizing bezorgen. Wilt u ook een compleet verzorgde verhuizing? Zet de eerste stap en bel direct 024 – 355 21 25.

Call Now Button