Meteen naar de inhoud

Update december 2021
Arts Verhuizingen blijft beschikbaar voor het uitvoeren van uw verhuizing volgens de richtlijnen opgesteld door de overheid en het RIVM.

Het Coronavirus (COVID-19) en de maatregelen die de overheid daarvoor heeft ingesteld, hebben ingrijpende gevolgen voor mensen en voor de maatschappij. Wij kunnen het ons voorstellen dat u zich misschien afvraagt hoe het zit met uw verhuizing, wij geven u graag wat duidelijkheid.
Verhuizingen worden uitgevoerd volgens de richtlijnen opgesteld door het RIVM en de regels en adviezen vanuit de overheid.

In verband met het Coronavirus vragen wij u om met ons de volgende richtlijnen op te volgen, ter bescherming van u en onze medewerkers:
1. Regelmatig handen wassen met water en zeep.
2. Hoesten en niesen in de binnenkant van de elleboog.
3. Gebruik van papieren zakdoekjes.
4. Geen handen schudden.
5. Minimaal 1,5 meter afstand houden tot andere mensen.
6. Wij willen u vragen om er zorg voor te dragen dat er zo min mogelijk mensen aanwezig zijn in de woning.
7. Meld ons proactief als u of uw huisgenoten ziekteverschijnselen vertonen. We zullen dan in overleg de mogelijkheden bespreken. Omgekeerd kunt u ervan uitgaan dat wij zieke medewerkers, of medewerkers met zieke huisgenoten thuis houden.

Voor aanvullende informatie verwijzen wij u graag naar de volgende website: https://www.erkendeverhuizers.nl/corona-virus/het-corona-virus/

Call Now Button