Bespaar tijd op
uw verhuizing

Een gemotiveerd team staat voor u klaar

Geen tijd om zelf te verhuizen? Schakel de verhuizers van Arts en Zoon in. Wij kunnen de dozen vakkundig voor u inpakken en uw meubels de- en monteren. Mocht u extra hulp nodig hebben bij het uitpakken dan verzorgen wij dat ook voor u.

Zelf of laten inpakken
Wilt u uw eigen spullen inpakken? Dan krijgt u van ons de dozen en het inpakpapier bijtijds aangeleverd. Maar u kunt natuurlijk ook van onze inpakservice gebruik maken. Dat geeft veel rust want het inpakken van de dozen kost veel tijd.

De- en montagwerk van meubels
Genieten van uw nieuwe woning met alle meubels op de plek naar wens? Of het nou antieke of moderne meubekls zijn, wij kunnen voor u het uit en in elkaarzetten van de meubels en bedden verzorgen. Dan kunt u op het einde van de verhuisdag de kasten meteen weer inrichten.

Grote stukken
Zelf de kleine spullen en dozen vervoeren, maar de moeilijke klussen aan vakmannen overlaten? Ons verhuisteam helpt u met het zware werk. U bespaart op de verhuiskosten en weet zeker dat uw spullen veilig aankomen. 

Senioren verhuizingen
Vindt u uw huis te groot geworden nu uw kinderen het huis uit zijn? Gaat het trappenlopen u moeilijker af? Of wilt u dicht bij uw kinderen wonen? Laat de verhuizing dan aan ons over. Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. U hoeft nergens aan te denken en verhuist zorgeloos. 

Wij verzorgen ook projecten. Neem contact op 
of stuur een e-mail 

Bel 024 - 355 21 25